Επισκευές ηλεκτρικής κουζίνας - φούρνου

Επισκευές και συντήρηση ηλεκτρικής κουζίνας – φούρνου απο 25€!

Η ηλεκτρική κουζίνα αποτελεί την «εστία» ενός σπιτιού. Πίσω από κάθε καλή μαγείρισσα κρύβεται ένας καλός ηλεκτρικός φούρνος. Ωστόσο, μια ηλεκτρική συσκευή η οποία δουλεύει καθημερινά, ανεξαρτήτου μάρκας και κόστους αγοράς, είναι λογικό να παρουσιάσει κάποιες βλάβες στο πέρασμα του χρόνου. Μια τέτοια βλάβη είναι σίγουρο ότι θα δημιουργήσει έντονα προβλήματα στην καθημερινότητά σας. Για τον λόγο αυτό, καλό θα ήταν να απευθυνθείτε στους τεχνικούς μας το συντομότερο δυνατόν, οι οποίοι διαθέτουν άριστη εκπαίδευση και εξειδίκευση στις επισκευές ηλεκτρικής κουζίνας – φούρνου και θα επιλύσουν το πρόβλημα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.

Διαδικασία επισκευής ηλεκτρικής κουζίνας

Αν διαπιστώσετε ότι η ηλεκτρική σας κουζίνα δεν τίθεται σε λειτουργία ή δυσλειτουργεί, τότε πρέπει άμεσα να επικοινωνήσετε μαζί μας προκειμένου να σας αποστείλουμε έναν πιστοποιημένο τεχνικό στο χώρο σας εντός 24 ωρών. Ο έμπειρος τεχνικός μας, αφού προβεί στον έλεγχο της ηλεκτρικής σας συσκευής, θα διαπιστώσει την βλάβη που έχει υποστεί και θα σας παρέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με το είδος και το κόστος της επισκευής που απαιτείται.

Πότε απαιτείται επισκευή της ηλεκτρικής κουζίνας;

Μερικές από τις πιο συνηθισμένες βλάβες που ενδέχεται να υποστεί ένας ηλεκτρικός φούρνος και απαιτείτε η επισκευή του από έναν τεχνικό μας είναι:

  • Ο φούρνος δεν μπορεί να φτάσει την επιθυμητή θερμοκρασία κατά τη διαδικασία του ψησίματος.
  • Όταν θέτε σε λειτουργία τον ηλεκτρικό φούρνο ή κάποιο μάτι της κουζίνας πέφτει η ασφάλεια.
  • Η πόρτα της ηλεκτρικής κουζίνας δεν μπορεί να κλείσει σωστά ή το τζάμι έχει ξεκολλήσει.
  • Δεν είναι δυνατή η λειτουργία ενός ή περισσοτέρων ματιών ή κεραμικών εστιών.
  • Ρίχνει ρελέ
  • Δε λειτουργεί ο φούρνος
  • Δε ρυθμίζεται το ρολόι

Συνηθέστεροι κωδικοί σφαλμάτων

error ή err ή e1 ή f1 e16 ή f16 e17 ή f17 e18 ή f18 e20ή f20 e21 ή f21 e23 ή f23 e25 ή f25 e26 ή f26 e27 e28ή f28 d02 d07 d09 d10 cl cd

Σε όλες τις ανωτέρω περιπτώσεις καλό θα ήταν να καλέσετε την εταιρεία μας προκειμένου να αναλάβει ένας έμπειρος τεχνικός και να αποφευχθούν περεταίρω βλάβες.

Επισκευές ηλεκτρικού φούρνου από πιστοποιημένους τεχνικούς

Οι τεχνικοί του episkevitora.gr διαθέτουν την κατάλληλη πιστοποίηση και εξειδίκευση προκειμένου να σας παρέχουν τα βέλτιστα αποτελέσματα σε επισκευές ηλεκτρικής κουζίνας καθώς και των λοιπών ηλεκτρικών σας συσκευών. Βρίσκονται στην διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή προκειμένου να σας προσφέρουν τις υπηρεσίες τους με συνέπεια και επαγγελματισμό. Διαθέτουν όλη την απαραίτητη εμπειρία και τις γνώσεις ώστε να μπορούν να αντιμετωπίσουν ακόμη και την πιο σοβαρή ζημιά του ηλεκτρικού σας φούρνου. Κατανοώντας τις δυσκολίες που απορρέουν από έναν χαλασμένο φούρνο, έρχονται στο χώρο σας σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και σας παρέχουν άμεσα αποτελέσματα. Τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιούμε είναι άριστης ποιότητας με αποτέλεσμα να αυξάνουμε τη διάρκεια ζωής της ηλεκτρικής σας κουζίνας, να μεγιστοποιούμε την απόδοσή της και να μειώνουμε την κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος κάθε φορά που μαγειρεύετε.

Επισκευές ηλεκτρικής κουζίνας – Κόστος

Το κόστος επισκευής ηλεκτρικής κουζίνας, όπως άλλωστε και για την επισκευή όλων των ηλεκτρικών συσκευών δεν μπορεί να είναι σταθερό. Οι βασικότεροι παράγοντες που επηρεάζουν το κόστος επισκευής ενός ηλεκτρικού φούρνου είναι το είδος της βλάβης που έχει υποστεί καθώς και των ανταλλακτικών που απαιτούνται για την επισκευή. Αυτό που μπορούμε να εγγυηθούμε με σιγουριά, είναι ότι η εταιρεία μας προσφέρει το χαμηλότερο κόστος για τις υπηρεσίες που προσφέρουμε. Επιπρόσθετα, ο τεχνικός που θα αναλάβει την επισκευή ηλεκτρικού φούρνου, θα φροντίσει για την πλήρη ενημέρωσή σας σχετικά με το κόστος, ενώ σε περίπτωση που η βλάβη είναι αρκετά εκτενής και δεν ενδείκνυται η επισκευή της, θα σας συμβουλέψει για την αγορά νέας συσκευής.
Close Menu