Επισκευές πλυντηρίων πιάτων

Επισκευές και συντήρηση πλυντηρίων πιάτων απο 25€!

Το πλυντήριο πιάτων αποτελεί μία από τις πιο απαραίτητες ηλεκτρικές συσκευές για οικίες όπου κατοικούν πολυμελής οικογένειες. Όπως όμως κάθε ηλεκτρική συσκευή, έτσι και τα πλυντήρια πιάτων, κάποια στιγμή μέσα στο χρόνο θα παρουσιάσουν κάποια βλάβη. Αυτό δεν εξαρτάται από το είδος της συσκευής ή το κόστος αγοράς της αλλά από τη συχνή χρήση. Εάν το πλυντήριό σας δεν μπορεί να ξεκινήσει την λειτουργία του ή αν παρουσιάζονται έντονα σημάδια δυσλειτουργίας, τότε καλό θα ήταν να επικοινωνήσετε με έναν από τους τεχνικούς μας προκειμένου να αναλάβει την επισκευή του και να σας γλιτώσει από περαιτέρω προβλήματα.

Διαδικασία επισκευής πλυντηρίων πιάτων

Η διαδικασία της επισκευής πλυντηρίων πιάτων, όπως και για τις υπόλοιπες ηλεκτρικές συσκευές που αναλαμβάνουμε να επισκευάσουμε, είναι παρόμοια. Αφού επικοινωνήσετε μαζί μας, ένας τεχνικός μας θα σας επισκεφτεί στην οικία σας εντός 24 ωρών προκειμένου να προβεί στον έλεγχο και την κοστολόγηση της βλάβης. Εν συνεχεία, θα σας ενημερώσει πλήρως για το είδος και το κόστος επισκευής της βλάβης προκειμένου. Αφού συμφωνήσετε για την επισκευή του πλυντηρίου σας, ο τεχνικός μας θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την αντιμετώπιση της βλάβης στο χώρο σας. Οι περιπτώσεις που απαιτείτε μεταφορά της συσκευής σας για επισκευή, είναι λιγοστές βάση του αριθμού επισκευών που αναλαμβάνουμε καθημερινά. Με τα πέρας της επισκευής, ο τεχνικός μας θα σας κάνει μια επίδειξη για την ορθή λειτουργία της συσκευής σας.

Πότε το πλυντήριό σας χρειάζεται επισκευή;

Το συχνότερο φαινόμενο βλάβης των πλυντηρίων πιάτων είναι η αδυναμία έναρξης λειτουργίας του, κρατάει τα νερά, δεν ξεκινάει, δεν παίρνει νερό, τα πιάτα βγαίνουν βρώμικα, δεν διαλύεται η ταμπλέτα.

Αν προσπαθήσατε και εσείς να θέσετε σε λειτουργία τη συσκευή σας αλλά χωρίς κανένα αποτέλεσμα, τότε καλό θα ήταν να επικοινωνήστε μαζί μας το συντομότερο δυνατόν. Άλλα σημάδια ότι το πλυντήριο πιάτων χρειάζεται επισκευή ή service είναι όταν τα πιάτα σας δεν βγαίνουν καθαρά ή όταν διαπιστώσετε έντονους θορύβους κατά την λειτουργία πλύσης.

Service πλυντηρίων πιάτων

Όπως και στις υπόλοιπες επισκευές ηλεκτρικών συσκευών, το service πλυντηρίων πιάτων είναι ένας πολύ βασικός παράγοντας για την καλή, μακροχρόνια λειτουργία του. Το τακτικό service από του πιστοποιημένους τεχνικούς μας είναι απαραίτητο προκειμένου να προλάβετε μια δυσάρεστη βλάβη στη συσκευή σας, να αυξήσετε το χρόνο ζωής της καθώς και να μειώσετε την κατανάλωση νερού και ρεύματος. Κατά τη διαδικασία του ελέγχου ενός πλυντηρίου πιάτων, ο τεχνικός μας θα φροντίσει για τον καθαρισμό του φίλτρου και του λάστιχου της πόρτας του πλυντηρίου, τη βελτίωση απόδοσης των ψεκαστήρων νερού καθώς και των έλεγχο όλων των καλωδιώσεων.

Συνηθέστεροι κωδικοί σφαλμάτων

error ή err ή e1 ή f1 e16 ή f16 e17 ή f17 e18 ή f18 e20ή f20 e21 ή f21 e23 ή f23 e25 ή f25 e26 ή f26 e27 e28ή f28 d02 d07 d09 d10 cl cd

Επισκευές πλυντηρίων πιάτων από πιστοποιημένους τεχνικούς

Οι επισκευές πλυντηρίων πιάτων πρέπει να αναλαμβάνονται αποκλειστικά από έμπειρους και πιστοποιημένους τεχνικούς. Ένα λάθος που κάνει αρκετός κόσμος είναι να προσπαθήσει να επισκευάσει μια βλάβη μόνος του, με αποτέλεσμα να δημιουργεί σοβαρότερα προβλήματα στην ηλεκτρική του συσκευή. Η ανάθεση της επισκευής σας στους τεχνικούς της εταιρείας μας θα σας εξασφαλίσει εγγυημένα αποτελέσματα σε ελάχιστο χρόνο. Διαθέτουμε πιστοποίηση για επισκευές πλυντηρίων πιάτων από όλες τις εταιρείες ενώ χρησιμοποιούμε γνήσια ανταλλακτικά υψηλής ποιότητας, για καλύτερα αποτελέσματα.

Κόστος επισκευής πλυντηρίων πιάτων

Οι τεχνικοί του episkevitora.gr θα σας προσφέρουν τις χαμηλότερες τιμές σε επισκευές πλυντηρίων πιάτων. Αν και το κόστος δεν είναι σταθερό, αλλά εξαρτάται από το είδος της βλάβης και των ανταλλακτικών που θα χρησιμοποιηθούν, μπορούμε να εγγυηθούμε για το χαμηλότερο κόστος σε σχέση μετ τις παρεχόμενες υπηρεσίες επισκευής.

Εάν και εφόσον η ζημιά που έχει υποστεί η ηλεκτρική σας συσκευή είναι αρκετά μεγάλη και δεν συμφέρει η επισκευή της, ο πιστοποιημένος τεχνικός μας θα σας συμβουλέψει να προβείτε στην αγορά νέας συσκευής.

Close Menu