Υπάρχουν μειονεκτήματα στα πλυντήρια ρούχων Miele;

Υπάρχουν μειονεκτήματα στα πλυντήρια ρούχων MieleΈνα ίσως από τα βασικότερα μειονεκτήματα στα πλυντήρια ρούχων Miele, σύμφωνα με αρκετό κόσμο είναι το μεγαλύτερο κόστος αγοράς που έχουν. Ωστόσο, είναι πολύ λογικό, ένα πλυντήριο ρούχων υψηλής ποιότητας να απαιτεί και μεγαλύτερη επένδυση. Ωστόσο η επένδυση αυτή θα σας εξοικονομήσει αρκετά χρήματα μακροπρόθεσμα. Ένα πλυντήριο ρούχων της εταιρείας Miele παρουσιάζει πολύ λιγότερα προβλήματα συγκριτικά με πολλές άλλες εταιρείες. Μάλιστα, ως απόδειξη της αξιοπιστίας της, η εταιρεία Miele παρέχει εγγύηση στα πλυντήρια ρούχων της από 2 έως και 10 χρόνια.

Επισκευές & Συντήρηση στα πλυντήρια ρούχων Miele

Ένα επίσης μειονέκτημα θα λέγαμε ότι αποτελεί τα service και οι επισκευές πλυντηρίων ρούχων Miele. Η εταιρεία έχει ως αρχή να αναλαμβάνουν συντηρήσεις και επισκευές πλυντηρίων ρούχων Miele μόνο οι ίδιοι ή εξειδικευμένοι αντιπρόσωποί της. Αυτός είναι και ο λόγος που αρκετοί τεχνικοί ηλεκτρικών συσκευών δεν διαθέτουν κατάλληλο εξοπλισμό προκειμένου να αναλάβουν πλυντήρια ρούχων Miele. Αν και αυτό ερμηνεύεται ως δυσκολότερη εύρεση ενός τεχνικού, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι αποτελεί και μειονέκτημα. Συνήθως αυτό αποτελεί δείγμα μιας εταιρείας υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας. Αν και εσείς αναζητάτε έναν  τεχνικό για πλυντήριο ρούχων ή οποιασδήποτε άλλης ηλεκτρικής συσκευής Miele μπορείτε να επικοινωνήστε με την εταιρεία μας. Οι τεχνικοί του episkevitora.gr διαθέτουν όλα τα απαραίτητα εφόδια προκειμένου να αναλάβουν επισκευές πλυντηρίων ρούχων και συντηρήσεις για τα προϊόντα της Miele.

Μεγαλύτερη εγγύηση στη διάρκεια ζωής τους

Όπως προαναφέραμε, πριν αποφασίσετε να αγοράσετε ένα πλυντήριο ρούχων Miele θα πρέπει να είστε διατεθειμένοι να καταβάλετε ένα λίγο υψηλότερο κόστος καθώς επίσης και να περιοριστείτε σε συγκεκριμένους τεχνικούς και αντιπροσώπους της εταιρείας. Ωστόσο η αξιοπιστία των ηλεκτρικών αυτών συσκευών εξαφανίζει οποιονδήποτε ενδοιασμό θα μπορούσατε να είχατε.  Αν και η ελάχιστη εγγύηση που παρέχει η εταιρεία είναι στα 2 χρόνια, για μια πληθώρα συσκευών ο χρόνος της εγγύησης μπορεί να φτάσει έως και τα 10 έτη.

Είναι επίσης σημαντικό να αναφέρουμε ότι το μεγαλύτερο ποσοστό των πελατών μας που αναζητά επισκευή πλυντηρίου ρούχων Miele, διαπίστωσε βλάβη στη συσκευή τους μετά από 11 με 15 χρόνια από την αρχική αγορά τους. Συνεπώς είναι εύκολα κατανοητό ότι τα πλυντήρια ρούχων Miele αποτελούν μια αξιόπιστη επιλογή που δύσκολα θα σας ταλαιπωρήσει με βλάβες. Η διάρκεια ζωής των πλυντηρίων Miele είναι αρκετά μεγαλύτερη από οποιαδήποτε άλλη εταιρεία. Μάλιστα η εταιρεία το διαφημίζει για αρκετά χρόνια.

«Δοκιμασμένο για χρήση 20 ετών»

Συγκεκριμένα, η εταιρεία αναλύει ότι κατά τη διάρκεια των δοκιμών στις συσκευές τους, είναι σε θέση να λειτουργούν 10.000 ώρες χωρίς κανένα σημαντικό πρόβλημα. Αυτό περιλαμβάνει την εκτέλεση περίπου 5000 προγραμμάτων πλυσίματος. Όσον αφορά την καθημερινή πλύση, αυτό ερμηνεύεται με περίπου 5 προγράμματα την εβδομάδα με μέσο χρόνο εκτέλεσης 2 ωρών. Συνολικά για 20 χρόνια. Σίγουρα αυτό καλύπτει την πλειοψηφία των ανθρώπων αφού κατά μέσω όρο μια οικογένεια τριών ατόμων χρειάζεται περίπου 3-4 προγράμματα την εβδομάδα.

Το σίγουρο είναι ότι κάθε ηλεκτρική συσκευή μπορεί  να παρουσιάσει μια βλάβη. Ωστόσο τα πλυντήρια ρούχων Miele σας προσφέρουν τις καλύτερες πιθανότητες για το αντίθετο. Συμπερασματικά θα λέγαμε ότι σίγουρα και τα συγκεκριμένα πλυντήρια έχουν μειονεκτήματα. Τα πλεονεκτήματα όμως είναι πολύ περισσότερα και σίγουρα η επιλογή ενός πλυντηρίου Miele αξίζει στο μέγιστο βαθμό.

ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Εάν και εσείς έχετε βλάβη στην ηλεκτρική σας συσκευή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και ένας Τεχνικός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας άμεσα

Close Menu