Δεν ανάβει το μάτι της κουζίνας

Δεν ανάβει το μάτι της κουζίνας σας; Θέλετε να μαγειρέψετε αλλά η ηλεκτρική σας κουζίνα δεν ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας; Σίγουρα μια δυσάρεστη κατάσταση στην οποία δεν θέλει κανείς να βρεθεί.

Δεν ανάβει το μάτι της κουζίνας
Δεν ανάβει το μάτι της κουζίνας

Η ηλεκτρική κουζίνα αποτελεί μία από τις βασικότερες ηλεκτρικές συσκευές αφού είναι εκείνη που φροντίζει για την σωστή διατροφή μας. Ωστόσο, όπως και κάθε ηλεκτρική συσκευή, η επισκευή ηλεκτρικής κουζίνας είναι πολύ πιθανόν να χρειαστεί κάποια στιγμή.

Στο παρελθόν έχουμε αναλύσει τις πιο συχνές βλάβες σε μια ηλεκτρική κουζίνα – φούρνο, ωστόσο δεν έχουμε μιλήσει για την περίπτωση που δεν ανάβει το μάτι της κουζίνας. Τι γίνεται λοιπόν σε αυτήν την περίπτωση;

Οι πιθανές αιτίες στις οποίες οφείλεται η αδυναμία λειτουργίας του ματιού είναι οι εξής:

  • Η εστία έχει καλυφθεί με νερό ή κάποιο άλλο υγρό, το οποίο οδηγεί σε πολλές συσκευές την απενεργοποίηση του ματιού.
  • Άλλες πάλι συσκευές διαθέτουν αυτόματο κλείδωμα ασφαλείας το οποίο μπορεί να έχει ενεργοποιηθεί κατά λάθος. Εάν δεν γνωρίζετε πως γίνεται αυτό μπορείτε να διαβάσετε τις οδηγίες χρήσης της συσκευής σας.
  • Η βλάβη μπορεί επίσης να οφείλεται σε χαλασμένο διακόπτη και όχι στο ίδιο το μάτι της κουζίνας.
  • Σε παλιές συσκευές μπορεί να έχουμε φθαρμένα καλώδια, με αποτέλεσμα να εμποδίζουν τη σωστή παροχή ηλεκτρικού ρεύματος.
  • Τέλος, μπορεί να μην ανάβει το μάτι της κουζίνας λόγω βλάβης στο ίδιο το μάτι ή την πλακέτα της κουζίνας.

Οποιαδήποτε βλάβη και αν αντιμετωπίζετε, το έμπειρο και εξειδικευμένο συνεργείο της εταιρείας μας είναι σε θέση να την επισκευάσει, με τα καλύτερα αποτελέσματα και στο χαμηλότερο κόστος. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας προκειμένου να αποστείλουμε έναν πεπειραμένο τεχνικό στον χώρο σας για εκτίμηση της βλάβης.

Τι επισκευές ηλεκτρικών κουζινών αναλαμβάνουμε;

Η εταιρεία μας διαθέτει όλες τις απαραίτητες γνώσεις και το καταρτισμένο προσωπικό προκειμένου να αναλάβει κάθε επισκευή ηλεκτρικής κουζίνας – φούρνου καθώς και παντός τύπου επισκευή ηλεκτρικών συσκευών. Μερικές από τις συχνότερες επισκευές που αναλαμβάνουμε όταν δεν ανάβει το μάτι της κουζίνας είναι:

Αλλαγή ματιού κεραμικής εστίας

Αλλαγή ματιού κεραμικής εστίας
Αλλαγή ματιού κεραμικής εστίας

Σε περίπτωση που δεν ανάβει το μάτι της κουζίνας λόγω βλάβης της ίδιας της εστίας, τότε πολύ πιθανόν να χρειαστεί η αλλαγή ματιού κεραμικής εστίας. Η αλλαγή ματιού μιας κεραμικής εστίας είναι μια αρκετά συχνή διαδικασία με πολύ χαμηλό κόστος. Η βλάβη συνήθως οφείλεται σε κάποια αντίσταση ή στους θερμοστάτες. Ωστόσο η αλλαγή ματιού κεραμικής εστίας μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρότερες βλάβες εάν δεν γίνει από κάποιο έμπειρο τεχνικό.

Πλατώ κεραμικής εστίας

Εάν η βλάβη της κουζίνας σας είναι μεγαλύτερη και εκτείνεται σε όλο το πλατώ κεραμικής εστίας, οι έμπειροι τεχνικοί μας αναλαμβάνουν με απόλυτη αξιοπιστία και εγγύηση αποτελεσμάτων, την επισκευή ή την αντικατάσταση ολόκληρου του πλατώ. Διαθέτοντας τα πιο αξιόπιστε και γνήσια ανταλλακτικά από ηλεκτρικές κουζίνες κάθε εταιρείας, είμαστε εδώ για να δώσουμε την λύση στο πρόβλημά σας.

Αντίσταση μάτι κουζίνας

Η αντικατάσταση σε μάτι κουζίνας είναι επίσης μια εργασία που μπορούμε να σας παρέχουμε στην καλύτερη τιμή της αγοράς. Εάν λοιπόν διαπιστώσετε οποιαδήποτε βλάβη αντίστασης σε μάτι κουζίνας, το έμπειρο συνεργείο μας θα σας παρέχει άμεση και αποτελεσματική επισκευή.

Επισκευή εστίας

Η επισκευή εστίας σε μια ηλεκτρική κουζίνα – φούρνο είναι από τις βασικές εργασίες που αναλαμβάνουμε να διεκπεραιώσουμε με απόλυτη επιτυχία. Γιατί να πληρώσετε υπέρογκα ποσά για την αντικατάσταση της κουζίνας σας ενώ μπορούμε να την επαναφέρουμε στην αρχική της κατάσταση με ένα ελάχιστο κόστος;

Εάν λοιπόν δεν ανάβει το μάτι της κουζίνας σας δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος ανησυχίας. Δεν θα χρειαστεί ούτε να μείνετε χωρίς φούρνο για μεγάλο χρονικό διάστημα ούτε να πληρώσετε μεγάλο ποσό για να την αντικαταστήσετε. Οι ειδικοί του episkevitora.gr είναι εδώ για να σας παρέχουν άμεσες, αξιόπιστες και εγγυημένες λύσεις επισκευής ηλεκτρικών συσκευών. Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατόν για την δική σας συσκευή.

ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Εάν και εσείς έχετε βλάβη στην ηλεκτρική σας συσκευή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και ένας Τεχνικός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας άμεσα

Close Menu