Επισκευή κομπρεσέρ ψυγείου στην Κηφισιά

Η εταιρεία μας ανέλαβε την επισκευή κομπρεσέρ ψυγείου στην Κηφισιά. Με την άμεση ανταπόκριση που επέδειξε η εταιρεία μας και την αποτελεσματικότητα των εργασιών επισκευής ψυγείου, ο πελάτης μας έμεινε πλήρως ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα. Συγκεκριμένα το εξειδικευμένο συνεργείο που μετέβη στην Κηφισιά για την επισκευή της συγκεκριμένης βλάβης, κατάφερε μέσα σε πολύ σύντομο χρόνο να καταστήσει το ψυγείο και πάλι λειτουργικό, παρέχοντας έτσι μια άμεση λύση στο πρόβλημα του πελάτη μας.

Επισκευή κομπρεσέρ ψυγείου στην Κηφισιά

Διαπίστωση βλάβης κομπρεσέρ ψυγείου στην Κηφισιά

Η εταιρεία μας κλήθηκε τηλεφωνικά προκειμένου να παρέχει τις υπηρεσίες της σε οικία στην Κηφισιά, όπου διαπιστώθηκε μια δυσλειτουργία στο ψυγείο. Αφού συζητήσαμε για λίγα λεπτά και ο πελάτης μας περιέγραψε το είδος της δυσλειτουργίας, αμέσως καταλάβαμε ότι η αιτία είναι το κομπρεσέρ του ψυγείου.

Χωρίς να χάσουμε καθόλου χρόνο, αφού η λειτουργία του ψυγείου είναι πολύ σημαντική σε ένα σπίτι, το συνεργείο του episkevitora.gr επισκέφτηκε την ανωτέρω οικία στην Κηφισιά. Ο τεχνικός μας προέβη σε όλους του απαραίτητους ελέγχους προκειμένου να σιγουρέψει το είδος της ζημιάς και να εκτιμήσει το κόστος που απαιτείται για την επισκευή του. Ο πελάτης μας αμέσως έδωσε την συγκατάθεση προκειμένου ο τεχνικός μας να ξεκινήσει τις ενέργειες της επισκευής.

Διαδικασία επισκευής κομπρεσέρ ψυγείου

Η διαδικασία επισκευής κομπρεσέρ σε ένα ψυγείο αποτελεί εξειδικευμένες γνώσεις και αρκετή εμπειρία προκειμένου να διεκπεραιωθεί με απόλυτη επιτυχία. Φυσικά όλο το προσωπικό που απασχολεί η εταιρεία μας διαθέτει τις συγκεκριμένες γνώσεις καθώς και τεράστια εμπειρία στις επισκευές ηλεκτρικών συσκευών. Έτσι, η επισκευή ψυγείου ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία και η λειτουργία του ψυγείου επανήλθε και πάλι στην κανονικότητά του.

Μάλιστα, προκειμένου να βεβαιωθεί ο πελάτης μας για την επιτυχημένη επισκευή, πραγματοποιήθηκε και μια παρουσίαση της σωστής λειτουργίας του ψυγείου. Για ακόμη μια φορά, η εταιρεία μας κατάφερε να γλιτώσει τον πελάτη της από περιττή ταλαιπωρία και έξοδα, αφού άμεσα ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα για την επισκευή και την ολοκλήρωσε με απόλυτη επιτυχία.

 

ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Εάν και εσείς έχετε βλάβη στην ηλεκτρική σας συσκευή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και ένας Τεχνικός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας άμεσα

Close Menu