Επισκευή πλακέτας πλυντηρίου

Η επισκευή πλακέτας πλυντηρίου αποτελεί μια αρκετά συχνή επισκευή που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε. Αρχικά, για όσους δεν γνωρίζουν, η πλακέτα είναι θα λέγαμε το βασικότερο ηλεκτρολογικό μέρος ενός πλυντηρίου. Θα μπορούσαμε να την παρομοιάσουμε με τον εγκέφαλο ενός πλυντηρίου ρούχων που δίνει την εντολή για να λειτουργήσει.

Επισκευή πλακέτας πλυντηρίου
Επισκευή πλακέτας πλυντηρίου

Ανάλογα με το μοντέλο του πλυντηρίου σας, πιθανών με το πέρασμα μερικών χρόνων να παρουσιαστεί βλάβη στην πλακέτα του. Σε κάποια μάλιστα μοντέλα έχει παρατηρηθεί ότι η βλάβη της πλακέτας πλυντηρίου έρχεται αρκετά πιο σύντομα από κάποια άλλα μοντέλα. Πως λοιπόν θα καταλάβετε ότι η βλάβη που παρουσιάζει το πλυντήριο ρούχων σας οφείλεται στην πλακέτα και κατά πόσο συμφέρει η επισκευή πλακέτας πλυντηρίου ρούχων;

Πότε χαλάει η πλακέτα του πλυντηρίου ρούχων

Όπως προαναφέραμε, η πλακέτα λειτουργεί ως εγκέφαλος του πλυντηρίου σας και είναι αυτή που δίνει την εντολή στο να περιστραφεί ο κάδος. Τα συχνότερα δείγματα ότι χρειάζεστε μια επισκευή πλακέτας πλυντηρίου είναι όταν ο κάδος αδυνατεί να περιστραφεί. Συγκεκριμένα, έχει παρατηρηθεί ότι μια βλάβη ή μια δυσλειτουργία της πλακέτας, έχει ως αποτέλεσμα ο κάδος του πλυντηρίου να μην περιστρέφεται καθόλου, ή να αρχίζει την περιστροφή και να σταματάει ξαφνικά.

Άλλα δείγματα μπορεί να είναι να αναβοσβήνουν τα φωτάκια ή γενικά να υπολειτουργεί η διαδικασία της πλύσης.

Αν λοιπόν και εσείς διαπιστώσετε κάτι από τα ανωτέρω, τότε πολύ πιθανόν να έχει παρουσιαστεί μια βλάβη στην πλακέτα με αναγκαστική λύση την επισκευή της.

Σε κάθε περίπτωση, καλό θα ήταν να λάβετε μια γνώμη από τους εξειδικευμένους τεχνικούς της εταιρείας μας, οι οποίοι διαθέτουν όλες τις απαραίτητες γνώσεις και την εξειδίκευση, προκειμένου να εντοπίσουν την αιτία της βλάβης και να την επισκευάσουν με 100% επιτυχία.

Συμφέρει η επισκευή της πλακέτας ή αγορά νέας;

Η πλακέτα όπως προείπαμε, αποτελεί ένα από τα βασικότερα μέρη ενός πλυντηρίου.

Πολύ πιθανόν να έχετε ήδη ρωτήσει πόσο κοστίζει μια πλακέτα πλυντηρίου.

Πριν όμως δούμε μερικές πληροφορίες σχετικά με το κόστος, καλό θα ήταν να αναφέρουμε όλες τις εναλλακτικές λύσεις. Δυστυχώς, λόγω της μεγάλης σημασίας που παίζει το συγκεκριμένο μέρος μιας ηλεκτρικής συσκευής, το κόστος αγοράς του είναι αρκετά υψηλό.

Εάν λοιπόν το έμπειρο συνεργείο μας διαπιστώσει ότι η πλακέτα του πλυντηρίου σας φέρει κάποια βλάβη, τότε οι επιλογές που έχετε να κάνετε είναι τρεις. Η πρώτη και αυτή με το χαμηλότερο κόστος είναι η επισκευή πλακέτας πλυντηρίου.

Η διαδικασία της επισκευής μιας πλακέτας αποτελεί μια σύνθετη διαδικασία η οποία απαιτεί εξειδικευμένες γνώσεις στις επισκευές ηλεκτρικών συσκευών. Ωστόσο το έμπειρο τμήμα του episkevitora.gr διαθέτει όλες τις απαραίτητες γνώσεις προκειμένου να επισκευάσει την πλακέτα του πλυντηρίου σας ή οποιασδήποτε άλλης ηλεκτρικής συσκευής, με το χαμηλότερο κόστος στην αγορά.

Η επόμενη επιλογή που διαθέτετε είναι η αγορά μιας πλακέτας για το πλυντήριό σας, φυσικά ως τελευταία επιλογή αποτελεί και η αγορά νέας ηλεκτρικής συσκευής.

Επισκευή πλακέτας πλυντηρίου ρούχων
Επισκευή πλακέτας πλυντηρίου ρούχων

Πόσο κοστίζει μια πλακέτα πλυντηρίου ρούχων;

Σε περίπτωση μιας ενδεχόμενης βλάβης στην πλακέτα του πλυντηρίου σας, η επισκευή της πλακέτας θα λέγαμε αποτελεί την πιο συμφέρουσα επιλογή, αφού το κόστος που θα χρειαστεί να καταβάλετε είναι ελάχιστο. Αν ωστόσο για οποιονδήποτε λόγο επιθυμείτε την αντικατάσταση της πλακέτας, τότε καλό θα ήταν να γνωρίζετε μερικές πληροφορίες σχετικά με το κόστος της. Το κόστος μιας πλακέτας πλυντηρίου ρούχων εξαρτάται φυσικά από το μοντέλο και τον κατασκευαστή της συσκευή σας.

Αν θα μπορούσαμε να κάνουμε μια γενική εκτίμηση της τιμής, τότε για μια πλακέτα θα χρειαστεί να καταβάλετε περίπου το ποσό των 90 – 140 ευρώ, συν τα έξοδα για την αντικατάστασή της.

Όπως καταλαβαίνεται το κόστος για την αγορά νέας πλακέτας είναι αρκετά υψηλό και δεν συμφέρει έναντι της επισκευής της. Μάλιστα, εάν η συσκευή σας είναι αρκετά παλιά, τότε πιθανόν να σας συμφέρει μια αγορά νέας συσκευής πλυντηρίου.

Επισκευή πλακέτας πλυντηρίου ρούχων – episkevitora.gr

Η επισκευή πλακέτας πλυντηρίου λοιπόν αποτελεί μια λύση μονόδρομο όταν παρουσιαστεί η βλάβη. Ωστόσο δεν υπάρχει κανένας λόγος να ανησυχείτε ούτε για το υψηλό κόστος της ούτε για την γρήγορη επισκευή της απαραίτητης για την καθημερινότητά σας συσκευής.

Επικοινωνώντας με την εταιρεία μας, θα φροντίσουμε για την άμεση και οικονομική επισκευή της πλακέτας σας, με αποτέλεσμα να έχετε το πλυντήριό σας σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και πάλι λειτουργικό.

Επιλέγοντας τις υπηρεσίες μας εξασφαλίζετε:

  • Αξιοπιστία στην επισκευή πλυντηρίων ρούχων
  • Εγγυημένα αποτελέσματα
  • Παρουσίαση σωστής λειτουργίας μετά την επισκευή
  • Χαμηλότερες τιμές τις αγοράς

Για οτιδήποτε άλλο χρειαστείτε είμαστε στην διάθεσή σας.

ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Εάν και εσείς έχετε βλάβη στην ηλεκτρική σας συσκευή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και ένας Τεχνικός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας άμεσα

Close Menu