Επισκευές στεγνωτηρίων

Επισκευές και συντήρηση στεγνωτηρίων απο 25€!

Τα στέγνωμα των ρούχων αποτελεί μια διαδικασία που μπορεί να σας επιφέρει τεράστιες δυσκολίες κατά τους χειμερινούς μήνες ή τις ημέρες με έντονη υγρασία. Η χρήση ενός στεγνωτηρίου μπορεί κυριολεκτικά να σας «λύσει» τα χέρια και να σας διευκολύνει ιδιαίτερα στην καθημερινότητά σας. Όσο προσεκτικοί όμως και να είστε κατά την χρήση του στεγνωτηρίου, με το πέρασμα του χρόνου ενδέχεται να χρειαστεί συντήρηση της συσκευής σας ή ακόμη και επισκευή μιας ενδεχόμενης βλάβης. Τα βασικότερα σημεία που θα πρέπει να προσέξει κανείς είναι το καλό στύψιμο πριν την εισαγωγή των ρούχων στο στεγνωτήριο, η επιλογή του κατάλληλου προγράμματος και ο σωστός αριθμός ρούχων ώστε να μην παραγεμίζει. Αν ωστόσο για οποιονδήποτε λόγο έχετε διαπιστώσει κάποια δυσλειτουργία ή δεν μπορεί να ξεκινήσει την λειτουργία η ηλεκτρική σας συσκευή, τότε καλό θα ήταν να επικοινωνήσετε με έναν τεχνικό μας ώστε να αναλάβει άμεσα την επισκευή της.

Πότε απαιτούνται επισκευές στεγνωτηρίων;

Όπως προαναφέραμε, όσο και αν τηρείτε τους κανόνες σωστής χρήσης του στεγνωτηρίου σας, δεν αποκλείεται να παρουσιαστεί κάποια βλάβη η οποία χρήζει επισκευής από έναν εξειδικευμένο τεχνικό. Οι πιο συνηθισμένες βλάβες που μπορεί να αντιμετωπίσετε είναι:

  • Μη επαρκές στέγνωμα των ρούχων παρά την σωστή επιλογή προγράμματος. Στην περίπτωση αυτή, το πιθανότερο είναι να έχει φράξει το φίλτρο, οι γρίλιες αερισμού ή ο εναλλάκτης θερμότητας.
  • Ένδειξη σφάλματος (ERR)στην οθόνη παρόλο που δεν προβήκατε σε κάποια αλλαγή προγράμματος ενώ η ηλεκτρική συσκευή ήταν σε λειτουργία.
  • Το στεγνωτήριο παράγει ασυνήθιστα έντονους θορύβους.
  • Ο κάδος του στεγνωτηρίου σας δε μπορεί να γυρίσει σωστά ή καθόλου.
  • Δεν υπολογίζετε σωστά ο χρόνος στεγνώματος.
  • Δε ενεργοποιείται καθόλου το πρόγραμμα στεγνώματος ή σταματάει αδικαιολόγητα.
  • Η πόρτα του στεγνωτηρίου δεν μπορεί να ανοίξει.
  • Ξεκινάει και λίγο μετά σταματάει
  • Δεν ανάβει καθόλου

Συνηθέστεροι κωδικοί σφαλμάτων

error ή err ή e1 ή f1 e16 ή f16 e17 ή f17 e18 ή f18 e20ή f20 e21 ή f21 e23 ή f23 e25 ή f25 e26 ή f26 e27 e28ή f28 d02 d07 d09 d10 cl cd

Αν έχετε διαπιστώσει οποιαδήποτε από τις ανωτέρω βλάβες, καλό θα ήταν να μην επιχειρήσετε να επισκευάσετε μόνοι σας την ηλεκτρική σας συσκευή, καθότι αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε περαιτέρω, σημαντικότερες βλάβες. Επικοινωνήστε μαζί μας και ένας έμπειρος τεχνικός μας θα προσέλθει στο χώρο σας σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα (συνήθως εντός 24 ωρών) για να αναλάβει όλο το δύσκολο έργο της επισκευής. Αφού σας ενημερώσει πλήρως για την κατάσταση του στεγνωτηρίου σας και το κόστος για την επισκευή του, θα αναλάβει την πλήρη επισκευή του στον χώρο σας. Βάση της μέχρι τώρα εμπειρίας μας, οι περιπτώσεις που η συσκευής σας θα χρειαστεί μεταφορά στο χώρο μας είναι ελάχιστες. Μετά την επιτυχημένη επισκευή του στεγνωτηρίου σας, ο τεχνικός μας θα σας κάνει μια πλήρη επίδειξη για την σωστή λειτουργία του.

Πιστοποιημένες επισκευές στεγνωτηρίων

Οι επισκευές στεγνωτηρίων που αναλαμβάνει η ομάδα του episkevitora.gr, πραγματοποιούνται από εξειδικευμένους και πιστοποιημένους τεχνικούς, οι οποίοι διαθέτουν όλες τις απαραίτητες γνώσεις προκειμένου όχι μόνο να επισκευάσουν τις ηλεκτρικές σας συσκευές, αλλά να βελτιώσουν την απόδοσή τους, να αυξήσουν το χρόνο ζωής τους και να μειώσουν την κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος. Επιλέγουμε να χρησιμοποιούμε μόνο υψηλής ποιότητας ανταλλακτικά προκειμένου να παρέχουμε τα βέλτιστα δυνατά αποτελέσματα. Το κόστος για την επισκευή των ηλεκτρικών σας συσκευών από τους πιστοποιημένους τεχνικούς μας είναι το χαμηλότερο που θα μπορέσετε να βρείτε συγκριτικά με την ποιότητα των υπηρεσιών που σας προσφέρουμε.

Εάν και εφόσον η ζημιά που έχει υποστεί η ηλεκτρική σας συσκευή είναι αρκετά μεγάλη και δεν συμφέρει η επισκευή της, ο πιστοποιημένος τεχνικός μας θα σας συμβουλέψει να προβείτε στην αγορά νέας συσκευής.

Close Menu