Επισκευές πλυντηρίων ρούχων

Επισκευές και service πλυντηρίων ρούχων από 25€!

Μια βλάβη στο πλυντήριο ρούχων του σπιτιού, μπορεί να σας δέσει τα χέρια και να δυσκολέψει σημαντικά την καθημερινότητα όλης της οικογένειας. Όλα τα πλυντήρια ρούχων, όπως κάθε άλλη ηλεκτρική συσκευή, μπορεί να παρουσιάσουν βλάβες με την πάροδο του χρόνου. Αν λοιπόν έχετε παρατηρήσει οποιαδήποτε δυσλειτουργία, η οποία σχετίζεται με την ενεργοποίηση της συσκευής, τη στράγγιση του νερού από τα ρούχα σας ή την αδυναμία περιστροφής του κάδου, τότε το πιθανότερο είναι να απαιτείται επισκευή πλυντηρίου ρούχων από έναν ειδικό.

Επισκευές πλυντηρίων ρούχων
Επισκευές πλυντηρίων ρούχων

Επισκευές πλυντηρίων ρούχων – Διαδικασία

Αν παρατηρήσατε οποιοδήποτε πρόβλημα με το πλυντήριό σας, καλό θα ήταν να αναλάβετε σύντομα δράση. Προγραμματίστε ένα ραντεβού για επισκευή, προκειμένου να επιδιορθωθεί το πλυντήριό σας, πριν η βλάβη επηρεάσει περισσότερο το υπόλοιπο σύστημα της συσκευής.

Συνήθη προβλήματα που παρουσιάζονται στα πλυντήρια ρούχων είναι το πλυντήριο να μην τραβάει καθόλου νερό ή να μην αδειάζει το νερό κατά την πλύση. Άλλες φορές μπορεί να τύχει η πόρτα του πλυντηρίου ρούχων να μην ανοίγει ή το πλυντήριο να κάνει έντονο θόρυβο και να παράγει δόνηση κατά τη λειτουργία στίψης.

Είναι κάτι από τα παραπάνω ίδιο με την περίπτωσή στο δικό σας πλυντήριο; Ήρθε μάλλον η στιγμή να αναζητήσετε τη βοήθεια ενός τεχνικού.

Ακόμη κι αν η βλάβη στο πλυντήριο ρούχων σας μοιάζει να είναι εύκολο να επιδιορθωθεί, καλό είναι να προτιμήσετε την ανάθεση της εργασίας σε έναν εξειδικευμένο τεχνικό. Πολλές φορές η προσπάθεια επιδιόρθωσης από ερασιτέχνες οδηγεί σε πιο σοβαρή βλάβη, ακόμη και σε κάποιο ατύχημα. Ας μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για βαριές συσκευές που συν τοις άλλοις, λειτουργούν με ηλεκτρικό ρεύμα.

Επικοινωνώντας μαζί μας, ένας τεχνικός μας θα μεταβεί στην οικία σας εντός 24 ωρών, θα ελέγξει τη συσκευή σας και θα σας ενημερώσει για το είδος της βλάβης και το κόστος επισκευής.

Στην πλειοψηφία των περιπτώσεων που αφορούν επισκευές πλυντηρίων ρούχων, ο έλεγχος και η επισκευή γίνονται στο χώρο σας. Μετά την ολοκλήρωση της επισκευής, πραγματοποιείται επανεγκατάσταση και επίδειξη της καλής λειτουργίας του πλυντηρίου, ώστε να αισθάνεστε ασφάλεια ότι το πλυντήριό σας πλέον δουλεύει σωστά.

Ζητήστε τη βοήθεια ενός τεχνικού

Πότε απαιτείται επισκευή του πλυντηρίου σας;

Το πλυντήριό σας πιθανότατα χρειάζεται επισκευή όταν:

  • Δεν μπορεί να τεθεί σε λειτουργία καθόλου
  • Ο κάδος του δεν περιστρέφεται σωστά ή καθόλου
  • Υπάρχει διαρροή νερού
  • Το νερό δεν αποστραγγίζεται σωστά
  • Μετά την πλύση υπάρχει απορρυπαντικό στα ρούχα σας
  • Διαπιστώσετε μεγάλη συσσώρευση αλάτων
  • Η συσκευή σας παράγει έντονο θόρυβο κατά τη διάρκεια της πλύσης
  • Διαπιστώσετε μεγάλο τράνταγμα κατά την λειτουργία του
  • Η πόρτα του κάδου δεν ανοίγει

Service πλυντηρίου ρούχων

Οι τεχνικοί μας παρέχουν επίσης προληπτική συντήρηση πλυντηρίου. Είναι πάντα προτιμότερο να προλάβετε μια βλάβη στο πλυντήριό σας, παρά να χρειαστεί να ψάχνετε για άμεση επισκευή. Το service πλυντηρίων ρούχων μπορεί να αποδειχθεί μια σωτήρια κίνηση, που θα δώσει στο πλυντήριό σας πολλά χρόνια ωφέλιμης λειτουργίας.

Service πλυντηρίων ρούχων
Service πλυντηρίων ρούχων

Οι ηλεκτρικές συσκευές αντέχουν όταν τις προσέχουμε. Γι’ αυτό προγραμματίστε μια επίσκεψη τακτικού service πλυντηρίου ρούχων, προκειμένου να διασφαλίσετε την πρόληψη μιας ενδεχόμενης μελλοντικής βλάβης. Αυξήστε τη διάρκεια ζωής και την απόδοση του πλυντηρίου σας, μειώνοντας ταυτόχρονα την κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος.

Κλείστε ραντεβού για service

Επισκευή πλυντηρίου ρούχων από πιστοποιημένους τεχνικούς

Οι επισκευές πλυντηρίων ρούχων πρέπει να διενεργούνται από εξειδικευμένους τεχνικούς, που διαθέτουν τις απαραίτητες γνώσεις και την επισκευαστική εμπειρία.

Η ομάδα τεχνικών μας αποτελείται από άρτια εκπαιδευμένους τεχνικούς, με μεγάλη προϋπηρεσία στο χώρο της επισκευής πάσης φύσεως ηλεκτρικών συσκευών. Αυτοί θα φροντίσουν για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας και θα σας πουν με κάθε ειλικρίνεια τι μπορείτε να κάνετε για το πλυντήριό σας.

Είμαστε αναγνωρισμένοι επισκευαστές με πιστοποίηση για επισκευές πλυντηρίων ρούχων όλων των εταιρειών. Χρησιμοποιούμε τα γνήσια και ποιοτικά ανταλλακτικά των κατασκευαστών πλυντηρίων, για να διασφαλίζουμε ότι το πλυντήριό σας δουλεύει με μέγιστη απόδοση και ασφάλεια.

Κατά το service πλυντηρίων ρούχων οι τεχνικοί μας προβαίνουν στον έλεγχο:

  1. Των ρουλεμάν
  2. Της τροφοδοσίας ρεύματος
  3. Της τροφοδοσίας αυτοματισμών νερού
  4. Των πλακετών
  5. Της αντλίας εξόδου νερού
  6. Του μοτέρ περιστροφής
  7. Των αντιστάσεων
  8. Όλων των αισθητήρων
  9. Του ιμάντα
  10. Όλων των καλωδιώσεων και σωληνώσεων
  11. Όλων των εξαρτημάτων με πιθανότητα διάβρωσης από άλατα

Κόστος επισκευής πλυντηρίων ρούχων

Το κόστος για την επισκευή ενός πλυντηρίου εξαρτάται από το είδος της βλάβης, το κόστος των ανταλλακτικών που απαιτούνται και από το είδος των εργασιών στις οποίες θα προβεί ο τεχνικός μας. Η επισκευή του πλυντηρίου σας μπορεί να ξεκινά από 25€ αλλά μπορεί να ξεπερνά και την τρέχουσα αξία του πλυντηρίου σας.

Εάν και εφόσον η ζημιά που έχει υποστεί η ηλεκτρική σας συσκευή είναι αρκετά μεγάλη και δεν συμφέρει η επισκευή της, ο πιστοποιημένος τεχνικός μας θα σας συμβουλέψει να προβείτε καλύτερα στην αγορά μιας νέας συσκευής.

Στο episkevitora.gr​ θα βρείτε τις χαμηλότερες τιμές για την επισκευή όλων των ειδών βλάβης, καθώς και για το τακτικό service της ηλεκτρικής συσκευής σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα

Γιατί να επιλέξετε το episkevitora.gr για το service πλυντηρίων ρούχων;

  1. Έμπειροι και καταρτισμένοι τεχνικοί: Η ομάδα τεχνικών μας έχει λάβει βιωματική γνώση πάνω στις επισκευές πολλών ηλεκτρικών συσκευών, συμπεριλαμβανομενων και των πλυντηρίων ρούχων. Έτσι, είναι σε θέση να διαγνώσει και να επιδιορθώσει το πρόβλημα με αμεσότητα και αξιοπιστία.
  2. Επισκευές κορυφαίων brands: Αναλαμβάνουμε να επισκευάσουμε πλυντήρια κορυφαίων εταιρειών όπως AEG, Bosch, LG, Ariston, Miele και πολλές ακόμα μάρκες.
  3. Εγγύηση ποιοτικής εργασίας επισκευής: Το episkevitora.gr εγγυάται για την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών από όλους τους τεχνικούς του.
  4. Συμβουλές για καλή χρήση: Για μας το πέρας των εργασιών δεν είναι το πέρας της συνεργασίας μας μαζί σας. Σας προσφέρουμε συμβουλές για καλή χρήση και συντήρηση των συσκευών σας, ώστε να παραταθεί η διάρκεια ωφέλιμης λειτουργίας τους.
  5. Επιλογές ανταλλακτικών με εύρος κόστους: Ερευνούμε την αγορά και σας προσφέρουμε ανταλλακτικά πλυντηρίων σε πραγματικά συμφέρουσες τιμές. Συνεργαζόμαστε με ένα δίκτυο επιλεγμένων αντιπροσώπων και εμπόρων και αγοράζουμε το αυθεντικό ανταλλακτικό σας σε δίκαιες τιμές αγοράς.

Ένα καλοσυντηρημένο πλυντήριο ξοδεύει λιγότερο ρεύμα και νερό, αποδίδει καλύτερη ποιότητα πλύσης και προστατεύει την υγεία σας μέσω των καθαρότερων ρούχων σε κάθε πλύση.

Τεχνικός πλυντηρίου ρούχων Αθήνα

Χρειάζεστε τεχνικό για πλυντήριο ρούχων στην Αθήνα; Το episkevitora.gr εξυπηρετεί όλες τις περιοχές της Αθήνας εντός 24 ωρών. Επισκευάστε το πλυντήριο ρούχων σας από 25€ με ένα τηλεφώνημα. Εμπιστευθείτε καταρτισμένους επαγγελματίες τεχνικούς για επισκευές σε πλυντήρια άνω φόρτωσης (που γεμίζουν από πάνω), πλυντήρια εμπρόσθιας φόρτωσης (που γεμίζουν από μπροστά) και κάθε επώνυμου κατασκευαστή.

Επικοινωνήστε με επαγγελματίες

Scroll to Top

Στείλτε μας μήνυμα στο Viber

Μας στέλνετε την μάρκα το έτος και το μοντέλο της συσκευής σε φωτογραφία. Ένας έμπειρος τεχνικός θα σας απαντήσει εντός 10 λεπτών.