Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις κτιρίων

Ολοκληρωμένες Υπηρεσίες ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων

Οι ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις κτιρίων, τόσο στην οικία σας όσο και την επιχείρησή σας αποτελεί έναν από τα σημαντικότερα μέρη της εγκατάστασης, τόσο για το λειτουργικό μέρος όσο και το αισθητικό. Οι πιστοποιημένοι τεχνικοί και ηλεκτρολόγοι μας καταφέρνουν να σας παρέχουν εγγυημένες λύσεις στην μελέτη και την εφαρμογή ηλεκτρικών εγκαταστάσεων με ασφάλεια, ποιότητα και οικονομία.

Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις σπιτιών

Οι ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις σπιτιών αποτελούν ένα από τα βασικότερα μέρη της κατασκευής τους. Η χρήση κατάλληλων υλικών υψηλής ποιότητας (πίνακες, καλώδια, ασφάλειες κλπ.) είναι και αυτή που θα προσφέρει στην οικογένειά σας ένα ασφαλές και λειτουργικό περιβάλλον συνδυασμένο πάντοτε με την αισθητική.

Η σωστή τοποθέτηση καλωδιώσεων και πριζών, παίζουν καθοριστικό ρόλο στις καθημερινές σας ανάγκες. Οι ηλεκτρικές συσκευές είναι απαραίτητες σε κάθε κομμάτι της καθημερινότητάς μας, από τη συντήρηση των τροφίμων και το μαγείρεμα, μέχρι τον κλιματισμό και την ασφάλεια ενός σπιτιού. Η σωστή εγκατάσταση όλων των ανωτέρω, απαιτεί ιδιαίτερη τεχνογνωσία προκειμένου να επιφέρει τα βέλτιστα αποτελέσματα.

Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις κτιρίων βιομηχανίας και επαγγελματικών χώρων

Η σημασία ωστόσο των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων είναι ακόμη μεγαλύτερη για βιομηχανικά κτίρια και επαγγελματικούς χώρους. Η ανάθεση των ηλεκτρολογικών σας εγκαταστάσεων σε έναν από τους πιστοποιημένους τεχνικούς μας θα σας εξασφαλίσουν ασφάλεια, ποιότητα και όμορφα αισθητικά αποτελέσματα στον επαγγελματικών σας χώρων. Η σωστή τοποθέτηση όλων των υλικών βοηθάει στην καλύτερη λειτουργία της επιχείρησή σας, την εξοικονόμηση χρόνου και χρήματος ενώ ο κατάλληλος φωτισμός και η αισθητική του χώρου βοηθάει στην βελτίωση της εικόνας που σχηματίζουν οι πελάτες σας για εσάς. Επιλέγοντας τους έμπειρους τεχνικούς της εταιρείας μας για την ολοκληρωμένη μελέτη και εφαρμογή των ηλεκτρολογικών σας εγκαταστάσεων σας προσφέρει εγγυημένα αποτελέσματα για την επιχείρησή σας σε μικρό χρονικό διάστημα και στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Πιστοποιημένες ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις κτιρίων

Οι τεχνικοί του episkevitora.gr διαθέτουν όλες τις απαραίτητες γνώσεις, την εμπειρία και την εξειδίκευση στον τομέα των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων και των συστημάτων αυτοματισμού, προκειμένου να σας παρέχουν υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Η συνεχής τεχνική κατάρτιση και εκπαίδευση στις τεχνολογικές τάσεις καθώς και οι καινοτόμες ιδέες μας στις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις κτιρίων αποτελούν και το μυστικό της επιτυχίας μας.  Στόχος μας είναι να προσφέρουμε την καλύτερη εξυπηρέτηση στον τομέα των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων τόσο για την οικία σας όσο και την επιχείρησή σας και μάλιστα στο χαμηλότερο δυνατόν κόστος. Οι τεχνικοί μας είναι ανά πάσα στιγμή διαθέσιμοι προκειμένου να σας εξυπηρετήσουν με τον καλύτερο τρόπο.

Υπηρεσίες Ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων

Οι υπηρεσίες που προσφέρει το εξειδικευμένο τμήμα του episkevitora.gr εκτείνονται σε ένα ευρύ φάσμα ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων και συστημάτων αυτοματισμού. Ειδικότερα αναλαμβάνουμε ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις και έργα για κατοικίες, καταστήματα, γραφεία, βιομηχανίες και βιοτεχνίες και πάσης φύσεως επαγγελματικούς χώρους. Επιπρόσθετα στις υπηρεσίες μας συμπεριλαμβάνονται  και εργασίες ανακαίνισης και αναβάθμισης υφιστάμενων ηλεκτρικών εγκαταστάσεων.

Πιο συγκεκριμένα, μερικές από τις υπηρεσίες μας είναι:

  • Μελέτη και επίβλεψη ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων
  • Κατασκευή και τοποθέτηση ηλεκτρικών πινάκων ισχύος
  • Επισκευή και συντήρηση ηλεκτρολογικού εξοπλισμού και ηλεκτρικών συσκευών
  • Κατασκευή και εγκατάσταση συστημάτων αυτοματισμού
  • Αισθητική τοποθέτηση καλωδιώσεων και εγκατάσταση δικτύων τηλεφωνίας και ίντερνετ
  • Εμπορία ηλεκτρολογικών υλικών υψηλής ποιότητας
  • Υποστήριξη After Sales
Close Menu