Επισκευή και συντήρηση ηλεκτρικών επαγγελματικών συσκευών

Επισκευές και συντήρηση επαγγελματικών συσκευών απο 25€!

Η λειτουργία κάθε επιχειρήσεις απαιτεί την χρήση επαγγελματικών ηλεκτρικών συσκευών προκειμένου να εξυπηρετήσει τους πελάτες τις. Είτε πρόκειται για επαγγελματικούς φούρνους, πλυντήρια πιάτων και ψυγεία σε κάποια επιχείρηση εστίασης, είτε πλυντήρια και στεγνωτήρια ρούχων σε επιχειρήσεις καθαρισμού ρούχων, η χρήση επαγγελματικών ηλεκτρικών συσκευών είναι απαραίτητη και ιδιαίτερης σημασίας. Ένεκα της πολύωρης και συνεχής τους χρήσης, η ανάγκη για έγκαιρη επισκευή και συντήρηση ηλεκτρικών επαγγελματικών συσκευών είναι τεράστια.

Τι είδους επισκευές ηλεκτρικών επαγγελματικών συσκευών αναλαμβάνουμε;

Διαθέτοντας του πλέον κατάλληλους και εξειδικευμένους τεχνικούς, αναλαμβάνουμε την επισκευή ηλεκτρικών συσκευών  παντός τύπου. Ενδεικτικά μερικές από αυτές είναι:
  1. Επισκευή και συντήρηση επαγγελματικού πλυντηρίου ρούχων

Η χρήση επαγγελματικών πλυντηρίων ρούχων και στεγνωτηρίων σε επιχειρήσεις καθαρισμού παίζει καθοριστικό ρόλο για την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει στους πελάτες. Ένα ελαττωματικό πλυντήριο ρούχων έχει ως αποτέλεσμα το ανεπαρκές πλύσιμο των ρούχων, δυσοσμίες στα ρούχα καθώς και υπερβολική κατανάλωση ρεύματος. Επικοινωνώντας μαζί μας, ένας τεχνικός μας έρχεται στον χώρο σας για την άμεση αποκατάσταση του προβλήματος.
  1. Επισκευή και συντήρηση επαγγελματικού πλυντηρίου πιάτων

Το πλυντήριο πιάτων αποτελεί μια από τις σημαντικότερες επαγγελματικές ηλεκτρικές συσκευές για επιχειρήσεις εστίασης, καφετέριες, ξενοδοχειακές μονάδες κλπ. Σας επιτρέπουν να γλιτώσετε από περιττό κόπο και κόστος κατανάλωσης νερού. Μία βλάβη του πλυντηρίου πιάτων της επιχείρησή σας μπορεί να οδηγήσει σε έντονα προβλήματα υγιεινής, σπατάλης χρόνου και χρήματος. Οι τεχνικοί μας αναλαμβάνουν την αποτελεσματική επισκευή και συντήρηση επαγγελματικού πλυντηρίου πιάτων με το χαμηλότερο δυνατόν κόστος για εσάς.
  1. Επισκευή και συντήρηση επαγγελματικού φούρνου

Ο επαγγελματικός φούρνος αποτελεί το μυστικό της επιτυχίας ενός φούρνου, μιας πιτσαρίας κλπ. Η σωστή λειτουργία της συγκεκριμένης ηλεκτρικής συσκευής είναι απαραίτητη για την παραγωγή νόστιμων και καλοψημένων ειδών σίτισης. Αν διαπιστώσετε οποιαδήποτε βλάβη ή δυσλειτουργία, οι πιστοποιημένοι τεχνικοί μας θα προσέλθουν στο χώρο της επιχείρησής σας προκειμένου να αναλάβουν εξ ολοκλήρου την επισκευή και συντήρηση επαγγελματικού φούρνου.
  1. Επισκευή και συντήρηση επαγγελματικού ψυγείου

Το ψυγείο αποτελεί την σημαντικότερη ηλεκτρική συσκευή κάθε νοικοκυριού, αφού διατηρεί αναλλοίωτα τρόφιμα και ποτά. Πόσο μάλλον σε μία επιχείρηση εστίασης. Τα τρόφιμα που χρησιμοποιούνται για τις διατροφικές ανάγκες των πελατών μιας τέτοιας επιχείρησης, είναι υποχρεωτικό να είναι φρέσκα και καλοδιατηρημένα. Αλλοιωμένα τρόφιμα που ενδέχεται να προκύψουν από ένα ελαττωματικό επαγγελματικό ψυγείο μπορούν να αποβούν μοιραία για την επιχείρηση. Αυτός είναι και ο λόγος που η επισκευή και συντήρηση επαγγελματικού ψυγείου σε σύντομο χρονικό διάστημα είναι απαραίτητη.

Η σημασία των υπηρεσιών μας

Η συντήρηση και επισκευή των επαγγελματικών σας συσκευών παίζει καθοριστικό ρόλο στην ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρετε στους πελάτες σας. Επαγγελματικές ηλεκτρικές συσκευές με πλημμελή συντήρηση, ενδέχεται όχι μόνο να προσφέρουν υπηρεσίες χαμηλής ποιότητα, αλλά να απαιτούν και μεγαλύτερη κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος. Όλα αυτά φυσικά ερμηνεύονται σαν απώλειες κέρδους για την επιχείρησή σας. Μεριμνώντας για την έγκαιρη και τακτική συντήρηση των ηλεκτρικών σας συσκευών καθώς και της άμεσης επισκευής τους είναι και αυτό που θα αναδείξει την επιχείρησή σας και θα βελτιώσει της εμπορική της φήμη.

Η εταιρεία του episkevitora.gr, κατανοώντας την ιδιαίτερη σημασία των επαγγελματικών ηλεκτρικών συσκευών της επιχείρησής σας, αναλαμβάνει την αυθημερόν επισκευή και συντήρησή τους στο χώρο σας για τον μεγαλύτερο ποσοστό βλαβών. Σε περίπτωση ωστόσο που η βλάβη είναι αρκετά εκτενής, αναλαμβάνουμε την μεταφορά της συσκευής σας στα σύγχρονα εργαστήρια μας προκειμένου να φροντίσουμε για την καλύτερη επισκευή της. Το χρονικό διάστημα που μια επαγγελματική συσκευή σας δεν λειτουργεί ή υπολειτουργεί, ερμηνεύεται σε απώλεια κέρδους και πελατών για την επιχείρησή σας. Επικοινωνώντας με τους τεχνικούς μας εξασφαλίζεται άμεση ανταπόκριση με εγγυημένα αποτελέσματα, στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Scroll to Top

Στείλτε μας μήνυμα στο Viber

Μας στέλνετε την μάρκα το έτος και το μοντέλο της συσκευής σε φωτογραφία. Ένας έμπειρος τεχνικός θα σας απαντήσει εντός 10 λεπτών.