Επισκευές ηλεκτρικής κουζίνας - φούρνου

Επισκευές και συντήρηση ηλεκτρικής κουζίνας - φούρνου από 25€!

Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί του episkevitora.gr σας προσφέρουν άμεσες και εγγυημένες επισκευές ηλεκτρικής κουζίνας – φούρνου στις καλύτερες τιμές της αγοράς και με άμεση ανταπόκριση στο κάλεσμά σας. Άλλωστε, η ηλεκτρική κουζίνα αποτελεί μίας από τις βασικότερες ηλεκτρικές συσκευές που χρησιμοποιούμε στην καθημερινότητά μας.

Ένεκα του ότι η συγκεκριμένη συσκευή λειτουργεί καθημερινά, κάποια αναπάντεχη βλάβη ή δυσλειτουργία είναι αρκετά πιθανόν να προκύψει με το πέρασμα του χρόνου. Κατανοώντας ότι μια βλάβη στον φούρνο σας θα προκαλέσει σημαντικές δυσκολίες στην καθημερινότητά σας, το συνεργείο μας θα μεταβεί άμεσα στον χώρο σας προς εκτίμηση και επισκευή της ηλεκτρικής σας συσκευής.

Διαδικασία επισκευής ηλεκτρικής κουζίνας

Όπως προαναφέραμε, οι βλάβες σε μια ηλεκτρική κουζίνα είναι ένα συχνό πρόβλημα. Εάν και εσείς διαπιστώσατε ότι η συσκευή σας δεν λειτουργεί, αρχικά θα πρέπει να σιγουρευτείτε ότι απαιτείτε η παρέμβαση ενός εξειδικευμένου επαγγελματία και δεν υπάρχει κάποιο ασήμαντο πρόβλημα ή παράλειψη που μπορεί εύκολα να αντιμετωπιστεί από εσάς τους ίδιους. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε και στην ενότητα «Οι πιο συχνές βλάβες σε μια ηλεκτρική κουζίνα – φούρνο».

Η διαδικασία επισκευής ηλεκτρικής κουζίνας ξεκινάει φυσικά με την κλήση σας προς την εταιρεία μας. Αφού επικοινωνήσετε μαζί μας, το προσωπικό μας θα σας εξυπηρετήσει με τον βέλτιστο τρόπο και θα αποστείλει το συνεργείο μας στον χώρο σας, εντός 24 ωρών. Ο έμπειρος τεχνικός μας θα προβεί στον έλεγχο της ηλεκτρικής σας συσκευής, θα διαπιστώσει το είδος της βλάβης που έχει υποστεί και θα σας παρέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με την επισκευή που απαιτείται και το κόστος αυτής. Εν συνεχεία θα προβεί στην αποκατάσταση της βλάβης και στην επίδειξη σωστής λειτουργίας της ηλεκτρικής σας συσκευής.

Πότε απαιτείται επισκευή της ηλεκτρικής κουζίνας;

Οι ηλεκτρικές κουζίνες αποτελούν πολύπλοκες ηλεκτρικές συσκευές με αρκετά μέρη και κυκλώματα. Κατά συνέπεια οι βλάβες που μπορεί να προκύψουν ποικίλουν Αυτό που μπορούμε να πούμε με σιγουριά είναι ότι οι τεχνικοί μας είναι σε θέση να ολοκληρώσουν αποτελεσματικά οποιαδήποτε επισκευή, ανεξαρτήτου ζημιάς. Μερικές από τις πιο συνηθισμένες βλάβες που ενδέχεται να υποστεί ένας ηλεκτρικός φούρνος και απαιτείτε η επισκευή του από έναν τεχνικό μας είναι:

  • Ο φούρνος δεν μπορεί να φτάσει την επιθυμητή θερμοκρασία κατά τη διαδικασία του ψησίματος.
  • Όταν θέτε σε λειτουργία τον ηλεκτρικό φούρνο ή κάποιο μάτι της κουζίνας πέφτει η ασφάλεια.
  • Η πόρτα της ηλεκτρικής κουζίνας δεν μπορεί να κλείσει σωστά ή το τζάμι έχει ξεκολλήσει.
  • Δεν είναι δυνατή η λειτουργία ενός ή περισσοτέρων ματιών ή κεραμικών εστιών.
  • Ρίχνει ρελέ
  • Δε λειτουργεί ο φούρνος
  • Δε ρυθμίζεται το ρολόι

Επιπρόσθετα, οι συνηθέστεροι κωδικοί σφαλμάτων είναι:

error ή err ή e1 ή f1 e16 ή f16 e17 ή f17 e18 ή f18 e20ή f20 e21 ή f21 e23 ή f23 e25 ή f25 e26 ή f26 e27 e28 ή f28 d02 d07 d09 d10 cl cd

Σε όλες λοιπόν τις ανωτέρω περιπτώσεις, καλό θα ήταν να καλέσετε την εταιρεία μας προκειμένου να αναλάβει ένας έμπειρος τεχνικός και να αποφευχθούν περεταίρω βλάβες.

Επισκευές ηλεκτρικού φούρνου από πιστοποιημένους τεχνικούς

Οι τεχνικοί του episkevitora.gr διαθέτουν την κατάλληλη πιστοποίηση και εξειδίκευση προκειμένου να σας παρέχουν τα βέλτιστα αποτελέσματα σε επισκευές ηλεκτρικής κουζίνας καθώς και των λοιπών ηλεκτρικών σας συσκευών. Βρίσκονται στην διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή προκειμένου να σας προσφέρουν τις υπηρεσίες τους με συνέπεια και επαγγελματισμό. Διαθέτουν όλη την απαραίτητη εμπειρία και τις γνώσεις ώστε να μπορούν να αντιμετωπίσουν ακόμη και την πιο σοβαρή ζημιά του ηλεκτρικού σας φούρνου, ανεξαρτήτου κατασεκυαστή.

Κατανοώντας τις δυσκολίες που απορρέουν από έναν χαλασμένο φούρνο, έρχονται στο χώρο σας σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και σας παρέχουν άμεσα αποτελέσματα. Τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιούμε είναι άριστης ποιότητας με αποτέλεσμα να αυξάνουν τη διάρκεια ζωής της ηλεκτρικής σας κουζίνας, να μεγιστοποιούν την απόδοσή της και να μειώνουν την κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος κάθε φορά που χρησιμοποιείται.

Κόστος επισκευής ηλεκτρικής κουζίνας

Το κόστος επισκευής ηλεκτρικής κουζίνας, όπως άλλωστε και για όλες τις επισκευές ηλεκτρικών συσκευών μπορεί να είναι σταθερό. Οι βασικότεροι παράγοντες που επηρεάζουν το κόστος επισκευής ενός ηλεκτρικού φούρνου είναι το είδος της βλάβης που έχει υποστεί καθώς και των ανταλλακτικών που απαιτούνται για την επισκευή.

Αυτό που μπορούμε να εγγυηθούμε με σιγουριά, είναι ότι η εταιρεία μας προσφέρει το χαμηλότερο κόστος για τις υπηρεσίες που προσφέρουμε. Επιπρόσθετα, ο τεχνικός που θα αναλάβει την επισκευή του φούρνου σας, θα φροντίσει εξαρχής για την πλήρη ενημέρωσή σας σχετικά με το κόστος, ενώ σε περίπτωση που η βλάβη είναι αρκετά εκτενής και δεν ενδείκνυται η επισκευή της, θα σας συμβουλέψει για την αγορά νέας ηλεκτρικής συσκευής.

Scroll to Top

Στείλτε μας μήνυμα στο Viber

Μας στέλνετε την μάρκα το έτος και το μοντέλο της συσκευής σε φωτογραφία. Ένας έμπειρος τεχνικός θα σας απαντήσει εντός 10 λεπτών.