Επισκευές ψυγείων

Επισκευές και συντήρηση ψυγείων απο 25€!

Το ψυγείο αποτελεί την βασικότερη ηλεκτρική συσκευή σε ένα σπίτι. Η λειτουργία του ψυγείου είναι απαραίτητη όλο το 24ωρο προκειμένου να διατηρούνται αναλλοίωτα τα τρόφιμά σας. Αν για οποιοδήποτε λόγο το ψυγείο σας υποστεί μια βλάβη, τότε αυτομάτως θα αρχίσει να χάνει την ψύξη του και τα τρόφιμα θα αρχίσουν να αλλοιώνονται μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Αυτό αυτομάτως δημιουργεί ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα σε μια οικογένεια. Αυτός είναι και ο λόγος που πρέπει άμεσα να επικοινωνήσετε με έναν τεχνικό μας, προκειμένου να μεταβεί σύντομα στο χώρο σας και να επισκευάσει τη βλάβη που έχει προκύψει, ώστε να προλάβουμε τα περαιτέρω προβλήματα.

Διαδικασία επισκευής ψυγείων

Τη στιγμή που θα διαπιστώσετε οποιαδήποτε βλάβη η δυσλειτουργία στο ψυγείο σας πρέπει να καλέσετε έναν τεχνικό μας προκειμένου να μεταβεί σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα (συνήθως εντός λίγων ωρών) προκειμένου να προβεί στην επισκευή του και να προλάβουμε το πρόβλημα πριν αλλοιωθεί το περιεχόμενο του ψυγείου σας. Στα ψυγεία παλαιού τύπου θα χρειαστεί αποσύνδεση και απόψυξη της συσκευής προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία της επισκευής. Αντιθέτως, στα ψυγεία τύπου «NO FROST» δεν απαιτείτε απόψυξη καθόσον η ειδική λειτουργία των συγκεκριμένων ψυγείων αποτρέπει την δημιουργία πάγου στο εσωτερικό του. Αφού λοιπόν ο τεχνικός μας καταφθάσει στο χώρο σας, θα προβεί σε έναν πλήρη έλεγχο της συσκευής, ώστε να διαπιστώσει το είδος της βλάβης που έχει υποστεί και να σας ενημερώσει σχετικά με το κόστος την επισκευής.

Επισκευές ψυγείων - Βασικές Ενδείξεις δυσλειτουργίας

Μερικές από τις βασικότερες ενδείξεις ότι το ψυγείο σας δεν λειτουργεί σωστά και απαιτείτε η επισκευή του από έναν πιστοποιημένο τεχνικό είναι:

  • Αλλοίωση των τροφίμων σε σύντομο χρονικό διάστημα και πριν από την αναγραφόμενη στη συσκευασία ημερομηνία λήξης, κάτι που ερμηνεύεται ως μη ικανή ρύθμιση της θερμοκρασίας.
  • Έντονη συγκέντρωση νερών γύρω από το ψυγείο, κάτι το οποίο συνήθως οφείλεται σε σπασμένο δοχείο συλλογής νερού ή των σωληνώσεων.
  • Μη δυνατότητα για λειτουργία που σημαίνει ότι η βλάβη μπορεί να είναι είτε στις καλωδιώσεις είτε σε κάποιο εσωτερικό μηχανισμό του ψυγείου.
  • Δε λειτουργεί η συντήρηση
  • Τρέχει νερά
  • Πιάνει πάγο
  • Δε βγάζει νερό από το βρυσάκι
  • Δεν κλείνει σωστά η πόρτα
  • Κάνει θόρυβο
  • Ρίχνει ρελε ή ασφάλεια

Συνηθέστεροι κωδικοί σφαλμάτων

error ή err ή e1 ή f1 e16 ή f16 e17 ή f17 e18 ή f18 e20ή f20 e21 ή f21 e23 ή f23 e25 ή f25 e26 ή f26 e27 e28ή f28 d02 d07 d09 d10 cl cd

Επισκευές ψυγείων από πιστοποιημένους τεχνικούς

Οι τεχνικοί του episkevitora.gr​ βρίσκονται στην διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή προκειμένου να σας προσφέρουν τις υπηρεσίες τους. Διαθέτουν όλη την απαραίτητη εμπειρία και εξειδίκευση ώστε να αντιμετωπίσουν ακόμη και την μεγαλύτερη ζημιά, ενώ ο χρόνος προσέλευσης στο χώρο σας είναι ο ελάχιστος εφικτός. Πέραν των υπηρεσιών επισκευής ψυγείων, οι τεχνικοί μας αναλαμβάνουν επίσης τον έλεγχο και το γέμισμα με φρέον εφόσον απαιτείτε, αλλαγή της φοράς της πόρτας του ψυγείου καθώς και αλλαγή των φίλτρων εφόσον διαθέτουν πρόβλημα. Τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιούμε είναι τα πλέον κατάλληλα προκειμένου να καταφέρουμε να βελτιώσουμε την λειτουργία του ψυγείου σας, να αυξήσουμε την διάρκεια ζωής του στο πέρασμα του χρόνο και να μειώσουμε την κατανάλωση σε ηλεκτρικό ρεύμα.

Επισκευές ψυγείων - Κόστος

Το κόστος επισκευής ενός ψυγείου, όπως και κάθε επισκευή ηλεκτρικής συσκευής, ποικίλει ανάλογα με το είδος της βλάβης που έχει υποστεί και τα ανταλλακτικά που θα χρησιμοποιηθούν για την επισκευή. Ο τεχνικός που θα προσέλθει στο χώρο σας θα φροντίσει για την κατάλληλη ενημέρωσή σας σχετικά με τη βλάβη και θα σας κάνει την καλύτερη προσφορά για τις υπηρεσίες επισκευής που απαιτούνται. Εάν και εφόσον η ζημιά που έχει υποστεί η ηλεκτρική σας συσκευή είναι αρκετά μεγάλη και δεν συμφέρει η επισκευή της, ο πιστοποιημένος τεχνικός της εταιρείας μας θα σας συμβουλέψει να προβείτε στην αγορά νέας συσκευής.
Close Menu