Επισκευές πλυντηρίων πιάτων

Επισκευές και συντήρηση πλυντηρίων πιάτων απο 25€!

Οι επισκευές πλυντηρίων πιάτων αποτελούν μία από τις βασικές υπηρεσίες που σας προσφέρει η εταιρεία μας. Με πολυετή εμπειρία, άριστη επαγγελματική κατάρτιση και εξειδίκευση, οι τεχνικοί μας είναι σε θέση να ολοκληρώσουν οποιαδήποτε επισκευή με άριστα αποτελέσματα.

Το πλυντήριο πιάτων αποτελεί μία από τις πιο βασικές ηλεκτρικές συσκευές, ειδικά σε οικίες όπου κατοικούν πολυμελής οικογένειες. Όπως όμως κάθε ηλεκτρική συσκευή, έτσι και τα πλυντήρια πιάτων, κάποια στιγμή μέσα στο χρόνο ενδέχεται να παρουσιάσουν κάποια βλάβη. Αυτό δεν εξαρτάται από το είδος της συσκευής ή το κόστος αγοράς της αλλά από τη συχνή χρήση. Εάν το πλυντήριό σας δεν μπορεί να ξεκινήσει την λειτουργία του ή αν παρουσιάζονται έντονα σημάδια δυσλειτουργίας, τότε καλό θα ήταν να επικοινωνήσετε με έναν από τους τεχνικούς μας προκειμένου να αναλάβει την επισκευή του και να σας γλιτώσει από περαιτέρω προβλήματα.

Διαδικασία επισκευής πλυντηρίων πιάτων

Ο άμεση και σωστή εξυπηρέτηση αποτελούν βασικές μας προτεραιότητες. Έτσι, η διαδικασία της επισκευής πλυντηρίων πιάτων, όπως και για τις υπόλοιπες ηλεκτρικές συσκευές που αναλαμβάνουμε, ακολουθεί πανομοιότυπα βήματα.

Αρχικά θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας, ώστε το εξειδικευμένο μας προσωπικό να σας προσφέρει την βέλτιστη εξυπηρέτηση. Αφού περιγράψετε το πρόβλημα που αντιμετωπίζεται, οι τεχνικοί μας θα μεταβούν εντός 24 ωρών στον χώρο σας προκειμένου να προβούν σε έναν ενδελεχή έλεγχο της ηλεκτρικής σας συσκευής.

Αφού εντοπιστεί το είδος του προβλήματος, θα λάβετε μια πλήρη ενημέρωση σχετικά με αυτό καθώς και το κόστος που απαιτείται για την επισκευή του. Αφού συμφωνήσετε, ο τεχνικός μας θα προβεί στην επισκευή της συσκευής σας, χρησιμοποιώντας τα πλέον κατάλληλα ανταλλακτικά, σύμφωνα πάντοτε με τα όσα ορίζει ο επίσημος κατασκευαστής. Με τα πέρας της επισκευής, ο τεχνικός μας θα σας κάνει μια επίδειξη για την ορθή λειτουργία της συσκευής σας.

Οι περιπτώσεις που απαιτείται μεταφορά της συσκευής σας για επισκευή, είναι ελάχιστες, βάση του αριθμού επισκευών που αναλαμβάνουμε καθημερινά. Ωστόσο το αναφέρουμε καθόσον μπορεί να υπάρξει και η συγκεκριμένη περίπτωση. Ακόμη όμως και αν πραγματοποιηθεί μεταφορά του πλυντηρίου πιάτων σας στο χώρο μας, η επισκευή και η παράδοση στον χώρο σας θα γίνει άμεσα.

Επισκευή πλυντηρίου πιάτων – Πότε χρειάζεται;

Φυσικά οι βλάβες που μπορεί να προκύψουν σε ένα πλυντήριο ρούχων ποικίλουν, ανάλογα με το είδος της συσκευής, τον κατασκευαστή της κλπ. Ωστόσο κάποιες ζημιές παρουσιάζονται πιο συχνά έναντι άλλων. Μερικές από αυτές μπορείτε να βρείτε και στο άρθρο «Εύκολη επισκευή βλαβών ενός πλυντηρίου πιάτων». Μερικές από τις πιο συχνές βλάβες που καλούμαστε καθημερινά να αντιμετωπίσουμε είναι όταν το πλυντήριο πιάτων:

  • Αδυνατεί να ξεκινήσει την λειτουργία του.
  • Κρατάει τα νερά στο εσωτερικό του.
  • Δεν τραβάει νερό ώστε να πραγματοποιήσει την πλύση.
  • Η ταμπλέτα δεν διαλύεται.
  • Δεν πλένει σωστά τα πιάτα με αποτέλεσμα να βγαίνουν βρώμικα.
  • Κάνει έντονους θορύβους κατά την πλύση.

Συνηθέστεροι κωδικοί σφαλμάτων που σας ενημερώνουν ότι η συσκευή σας χρειάζεται τους τεχνικούς μας είναι:

error ή err ή e1 ή f1 e16 ή f16 e17 ή f17 e18 ή f18 e20ή f20 e21 ή f21 e23 ή f23 e25 ή f25 e26 ή f26 e27 e28ή f28 d02 d07 d09 d10 cl cd

Service πλυντηρίων πιάτων

Η συντήρηση μιας ηλεκτρικής συσκευής είναι ιδιαίτερα σημαντική στην απόδοσή της. Το service πλυντηρίων πιάτων είναι ένας πολύ βασικός παράγοντας για την καλή και μακροχρόνια λειτουργία του χωρίς προβλήματα. Επιπροσθέτως, ο τεχνικός που θα προβεί στο service της συσκευής σας θα φροντίσει για τον καθαρισμό του φίλτρου και του λάστιχου της πόρτας του πλυντηρίου, τη βελτίωση απόδοσης των ψεκαστήρων νερού καθώς και των έλεγχο όλων των καλωδιώσεων. Παράγοντες που σε βάθος χρόνου μπορεί να δημιουργήσουν σημαντικά προβλήματα στην ηλεκτρική σας συσκευή.

Εάν λοιπόν χρησιμοποιείται το πλυντήριο πιάτων σας για αρκετό καιρό καλό θα ήταν να προγραμματίσετε μια συντήρηση. Πέραν του γεγονότος ότι μπορεί να γλιτώσετε αρκετό κόπο και έξοδα από μια βλάβη που θα προλάβουμε, εξασφαλίζετε και πολλά ακόμη οφέλη όπως:

  • Μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της συσκευής σας
  • Μείωση στην κατανάλωση νερού
  • Μείωση στην κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας
  • Βελτίωση της συνολικής απόδοσης

Επισκευές πλυντηρίων πιάτων από πιστοποιημένους τεχνικούς

Οι επισκευές πλυντηρίων πιάτων πρέπει να αναλαμβάνονται αποκλειστικά από έμπειρους και πιστοποιημένους επαγγελματίες. Ένα λάθος που κάνει αρκετός κόσμος είναι να προσπαθήσει να επισκευάσει μια βλάβη μόνος του, με αποτέλεσμα να δημιουργεί σοβαρότερα προβλήματα στην ηλεκτρική του συσκευή.

Η ανάθεση της επισκευής σας στους τεχνικούς της εταιρείας μας θα σας εξασφαλίσει εγγυημένα αποτελέσματα σε ελάχιστο χρόνο. Διαθέτουμε πιστοποίηση για επισκευές πλυντηρίων πιάτων από όλες τις εταιρείες ενώ χρησιμοποιούμε γνήσια ανταλλακτικά υψηλής ποιότητας, για καλύτερα αποτελέσματα.

Κόστος επισκευής πλυντηρίων πιάτων

Οι τεχνικοί του episkevitora.gr θα σας προσφέρουν τις χαμηλότερες τιμές σε επισκευές πλυντηρίων πιάτων και παντός ηλεκτρικών συσκευών. Αν και το κόστος εξαρτάται από το είδος της βλάβης και των ανταλλακτικών που θα χρησιμοποιηθούν, μπορούμε να εγγυηθούμε για το χαμηλότερο κόστος σε σχέση με τις παρεχόμενες υπηρεσίες επισκευής.

Εάν και εφόσον η ζημιά που έχει υποστεί η ηλεκτρική σας συσκευή είναι αρκετά μεγάλη και δεν συμφέρει η επισκευή της, ο πιστοποιημένος τεχνικός μας θα σας συμβουλέψει να προβείτε στην αγορά νέας. Άλλωστε βασικός μας στόχος είναι η άριστη εξυπηρέτησή σας.

Scroll to Top

Στείλτε μας μήνυμα στο Viber

Μας στέλνετε την μάρκα το έτος και το μοντέλο της συσκευής σε φωτογραφία. Ένας έμπειρος τεχνικός θα σας απαντήσει εντός 10 λεπτών.