Εταιρικό Προφίλ

about usΗ ομάδα του episkevitora.gr αποτελείται από ένα σύνολο έμπειρων και εξειδικευμένων τεχνικών στον τομέα της επισκευής ηλεκτρικών συσκευών και ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων. Η συνεχής τεχνική κατάρτιση και εκπαίδευση είναι και ένα από τα βασικότερα πλεονεκτήματά μας. Στόχος μας να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στο χαμηλότερο δυνατόν κόστος. Διαθέτουμε όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις και είμαστε συνεργάτες με όλες τις εταιρείες ηλεκτρικών συσκευών. Αυτό μας επιτρέπει να προμηθευόμαστε τα πλέον κατάλληλα υλικά υψηλής ποιότητας που θα βελτιώσουν την λειτουργία των ηλεκτρικών σας συσκευών.

Επισκευή ηλεκτρικών συσκευών

Κατανοώντας τη σημασία της χρήσης των ηλεκτρικών συσκευών τόσο σε ένα σπίτι όσο και σε μια επιχείρηση, προσπαθούμε να παρέχουμε άμεση ανταπόκριση τη στιγμή που θα τη χρειαστείτε. Από τη στιγμή που θα επικοινωνήσετε με την εταιρεία μας, ένας τεχνικός μας θα μεταβεί στο χώρο σας εντός μερικών ωρών προκειμένου να προβεί στην πλήρη μελέτη και κοστολόγηση της ζημιάς που έχουν υποστεί οι ηλεκτρικές συσκευές σας. Εν συνεχεία, ο τεχνικός μας θα σας ενημερώσει με όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες σχετικά με το είδος της βλάβης και με την διαδικασία επισκευής,  και αφού συμφωνήσετε με το κόστος θα προβεί στην άμεση επισκευή της συσκευής σας. Μετά το πέρας κάθε επισκευής, αναλαμβάνουμε να σας κάνουμε μια πλήρη επίδειξη για την σωστή πλέον λειτουργία.

Συντήρηση ηλεκτρικών συσκευών

Πέραν τον υπηρεσιών επισκευής ηλεκτρικών συσκευών αναλαμβάνουμε και την τακτική συντήρηση των συσκευών αυτών προκειμένου να μεγιστοποιήσουμε την απόδοσή τους, να μειώσουμε το κόστος κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος ή νερού και να αυξήσουμε τη διάρκεια ζωής των συσκευών σας. Κάθε ηλεκτρική συσκευή, με το πέρασμα του χρόνο θα παρουσιάσει κάποια βλάβη. Ωστόσο, η τακτική συντήρηση μπορεί να καθυστερήσει μια βλάβη για αρκετό χρονικό διάστημα. Επιπρόσθετα, μια ελαττωματική ηλεκτρική συσκευή, όπως μιας ηλεκτρική κουζίνα, ένα ψυγείο ή ένα πλυντήριο, αν και με μια πρώτη ματιά μπορεί να φαίνεται ότι λειτουργεί, στην ουσία να υπολειτουργεί με αποτέλεσμα να δαπανά μεγάλες ποσότητες ηλεκτρικού ρεύματος.

Τα εργαστήρια μας

Η εταιρεία μας διαθέτει πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια προκειμένου να καλύψει κάθε σας ανάγκη. Στην πλειοψηφία των περιπτώσεων, οι επισκευές και οι διαδικασίες συντήρησης των συσκευών σας πραγματοποιείται στο χώρο σας και μέσα σε λίγα μόλις λεπτά. Ωστόσο, μερικές εκτενείς βλάβες απαιτούν τη χρήση πιο εξειδικευμένων μηχανημάτων τα οποία δεν δύναται να μετακινηθούν. Στις περιπτώσεις αυτές θα αναλάβουμε την μεταφορά της συσκευής σας στο χώρο μας και θα βρισκόμαστε σε συνεχή επικοινωνία μαζί σας προκειμένου να σας παρέχουμε πλήρη ενημέρωση σχετικά με το είδος της βλάβης και το κόστος της ζημιάς. Δεν είναι επίσης λίγες οι φορές που η ζημιά που έχει υποστεί μια ηλεκτρική συσκευή είναι τόσο μεγάλη που το κόστος για την επισκευή της δεν συμφέρει. Στις περιπτώσεις αυτές θα σας συμβουλέψουμε για την αγορά νέας συσκευής.

Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις κτιρίων

Η ομάδα του episkevitora.gr διαθέτει επίσης ένα τμήμα πιστοποιημένων ηλεκτρολόγων οι οποίοι αναλαμβάνουν την πλήρη μελέτη και εφαρμογή ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων για σπίτια, καταστήματα, γραφεία, βιομηχανίες, βιοτεχνίες και λοιπούς επαγγελματικούς χώρους. Με την πολυετή ενασχόλησή μας στο χώρο των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων, καταφέρνουμε να σας παρέχουμε εγγυημένα αποτελέσματα με ασφάλεια, επαγγελματισμό, ποιότητα και αξιοπιστία.

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα που θα βρείτε στην σελίδα και ο πρώτος διαθέσιμος τεχνικός σας θα σας εξυπηρετήσει άμεσα.

Close Menu