Τα οφέλη ενός στεγνωτηρίου ρούχων

Τα οφέλη ενός στεγνωτηρίου ρούχων
Τα οφέλη ενός στεγνωτηρίου ρούχων

Τα οφέλη ενός στεγνωτηρίου ρούχων είναι πάρα πολλά. Η ζωή τη σήμερον ημέρα έχει αποκτήσει εντονότερους ρυθμούς σε σχέση με προηγούμενες γενιές. Η μέση γυναίκα πλέον έχει βγει στην αγορά εργασίας με αποτέλεσμα ο χρόνος που έχει να αφιερώσει στις δουλειές του σπιτιού να είναι αρκετά περιορισμένος. Ευτυχώς, η τεχνολογία είναι σύμμαχος μας και οι πληθώρα ηλεκτρικών συσκευών που κυκλοφορούν μπορεί κυριολεκτικά να σας λύσει τα χέρια.

Ποια είναι τα οφέλη αγοράς Στεγνωτήριο Ρούχων

Το στεγνωτήριο ρούχων, αν και δεν χρησιμοποιείται στον βαθμό που χρησιμοποιούνται οι υπόλοιπες οικιακές ηλεκτρικές συσκευές, αποτελεί ένα απαραίτητο εργαλείο για ένα νοικοκυριό. Όπως προαναφέραμε, ο περιορισμένος χρόνος είναι ένας βασικός παράγοντας που θα επηρεάσει την απόφασή σας για αγορά στεγνωτηρίου. Ωστόσο δεν είναι ο μόνος. Μερικοί ακόμη λόγοι είναι:

  • Οι καιρικές συνθήκες δεν επιτρέπουν το άπλωμα των ρούχων έξω.
  • Χρειάζεστε να πλύνετε και να στεγνώσετε άμεσα τα ρούχα σας προκειμένου να ετοιμαστείτε για κάποιο ταξίδι.
  • Θέλετε να γλιτώσετε τις κουραστικές μεταφορές με τα ρούχα στη λεκάνη.
  • Έχετε ένα μωρό ή παιδί στο σπίτι που απαιτεί συνεχώς καθαρά ρούχα.
  • Δεν θα χρειάζεται να γεμίζετε το εσωτερικό του σπιτιού με απλωμένα ρούχα όταν ο καιρός δεν είναι καλός, κάτι που θα σας γλιτώσει από την περιττή υγρασία.
  • Τα ρούχα μετά το στέγνωμα γίνονται πιο μαλακά, καθιστώντας το σιδέρωμα πολύ ευκολότερο.
  • Οι πετσέτες και τα σεντόνια σας θα είναι πάντα απαλά.

Για όλους τους ανωτέρω λόγους λοιπόν, το στεγνωτήριο αποτελεί κυριολεκτικά  ένα εργαλείο που θα σας λύσει τα χέρια.

Τι στεγνωτήριο να διαλέξω;

Η ποικιλία στεγνωτηρίων που κυκλοφορούν στην αγορά είναι τεράστια. Η επιλογή σας θα εξαρτηθεί αποκλειστικά και μόνο από τις ανάγκες σας και το ποσό που μπορείτε να διαθέσετε. Μερικές από τις κορυφαίες εταιρείες στεγνωτηρίων είναι: AEG, Bosch, Morris, Samsung, Pitsos, LG, και Siemens.

Γρήγορες συμβουλές για μέγιστα οφέλη ενός στεγνωτηρίου ρούχων!

Γρηγορότερο στέγνωμα.

Θέλετε οπωσδήποτε ένα συγκεκριμένο ρούχο να φορέσετε; Τέλειωσε το πλυντήριο και θέλετε να το στεγνώσετε όσο το δυνατόν γρηγορότερα; Υπάρχει ένα έξυπνο τρικ με το οποίο θα στεγνώσετε το συνολάκι σας πολύ γρηγορότερα. Μαζί με τα πλυμένα ρούχα, τοποθετήστε στο στεγνωτήριο ρούχων και μια στεγνή πετσέτα. Αυτό θα βοηθήσει την απορρόφηση μεγάλου μέρους της υγρασίας κάτι που θα οδηγήσει στο γρηγορότερο στέγνωμα του ρούχου που θέλετε να φορέσετε.

Καθαρισμός φίλτρου.

Η συντήρηση του στεγνωτηρίου ρούχων και ο καθαρισμός του φίλτρου από βρομιές, χνούδια κλπ. παίζει καθοριστικό ρόλο στην απόδοση της συσκευή σας. Καλό θα ήταν μετά από κάθε χρήση να καθαρίζετε το φίλτρο. Σε αντίθετη περίπτωση όχι μόνο θα αυξηθεί ο χρόνος που απαιτείται για το στέγνωμα των ρούχων, αλλά και η κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος. Το ίδιο ισχύει και όταν η συσκευή σας παρουσιάζει κάποια δυσλειτουργία. Καλό θα ήταν να απευθυνθείτε στους τεχνικούς μας για την άμεση επισκευή του στεγνωτηρίου σας προκειμένου να μεγιστοποιήσουμε την απόδοσή του.

Εξοικονόμηση χρόνου.

Ένα από τα κυριότερα οφέλη ενός στεγνωτηρίου ρούχων είναι φυσικά η εξοικονόμηση του χρόνου. Θα πρέπει ωστόσο να περιμένετε έως ότου γεμίσει η συσκευή πριν τη θέσετε σε λειτουργία. Εάν δεν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος βιασύνης, δεν χρειάζεται να σπαταλάτε χρήματα στην κατανάλωση ρεύματος.

Σωστή Επιλογή προγράμματος.

Για να αποκομίσει κανείς τα μέγιστα οφέλη ενός στεγνωτηρίου ρούχων πρέπει να γνωρίζει και το πώς πρέπει να δουλέψει σωστά η συσκευή. Η επιλογή του κατάλληλου προγράμματος ανάλογα με το ύφασμα και το είδος του ρούχου. Καλό θα ήταν λοιπόν να τοποθετείτε σε διαφορετικό πρόγραμμα τα τζιν από τα εσώρουχα. Αυτός είναι και ο λόγος που πολλές φορές πιθανόν να μην έχετε το αποτέλεσμα που περιμένατε. Πάντα να δίνεται έμφαση στο πρόγραμμα και τις στροφές στις οποίες θα δουλέψει.

Τίναγμα των ρούχων πριν το στέγνωμα

Ένα επίσης έξυπνο κόλπο είναι να τινάζετε τα ρούχα σας μόλις βγουν από το πλυντήριο και πριν τα βάλετε στο στεγνωτήριο. Αυτό θα εξασφαλίσει ότι τα ρούχα σας θα στεγνώσουν γρηγορότερα και θα βγουν χωρίς τσαλακώματα.

Παρόλο που εφαρμόζετε όλα τα παραπάνω το στεγνωτήριο σας δεν λειτουργεί σωστά; Μήπως παρουσιάζει κάποια βλάβη ή δυσλειτουργία; Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας και ένα έμπειρος τεχνικός μας θα αναλάβει την επισκευή της ηλεκτρικής συσκευής σας.

ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ

Εάν και εσείς έχετε βλάβη στην ηλεκτρική σας συσκευή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και ένας Τεχνικός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας άμεσα

Scroll to Top

Στείλτε μας μήνυμα στο Viber

Μας στέλνετε την μάρκα το έτος και το μοντέλο της συσκευής σε φωτογραφία. Ένας έμπειρος τεχνικός θα σας απαντήσει εντός 10 λεπτών.